Kohti vuotta 2023

Ensimmäinen vuosi yhdistyneenä lippukuntana on tulossa päätökseen. Vuoteen on mahtunut paljon partiotoimintaa, kuten perinteisiä lippukunnan leirejä esimerkiksi AVP:llä, Pirttijärvellä ja Pajaniemessä. Kesäkuussa lippukunta järjesti yhdessä muiden Eteläisen seurakunnan lippukuntien kanssa perhepartio,sudenpentu ja seikkailijaleiri Ruskon Kurun Vaakaniemessä ja heinäkuussa osallistui Finnjamboree Kajolle yli kolmenkymmenen lippukuntalaisen voimin.

Kaikenlaisia muitakin tapahtumia mahtui partiovuoteen; Yhteisvastuukeräykseen osallistuminen, lättymyyntejä, syksyn aloitustapahtuma, kellarin siivoustalkoot, joulukampanja, joulukuusimyynti, Ekoteko jne. Perinteisesti vuoden isoimmat varainhankintatapahtumat painottuivat tänäkin vuonna vuoden viimeisille kuukausille. Huh heijaa!

Jännitystä loppuvuoteen tarjoili lisäksi seurakuntavaalit. Viinikan Sinisten taustayhteisönä toimii Tampereen Eteläinen seurakunta ja siksi myös lippukunnassa vaaleja seurattiin tarkasti. Seurakunnan merkitys partiotoiminnalle on ainakin vielä toistaiseksi iso; seurakunnan tarjoamat tilat ja rahallinen avustus mahdollistavat toimintaa. Vaalien lopputulemana saimme Eteläisen seurakunnan seurakuntaneuvostoon peräti neljä partiolaista seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Kiitos kaikille kuluneesta partiovuodesta 2022! 

Tulevana vuonna juhlitaan Viinikan Sinisten 70-vuotta kestänyttä partiotaivalta erilaisin juhlavuoden menoin. Ainakin kannattaa varautua siihen, että leireillä juhlavuosi tulee näkymään tavalla jos toisella. Lisäksi loppuvuodesta on ajatuksena kahvitella yhdessä lippukuntien kanssa 🙂

Uusi vuosi alkaa myös uusin pestein;
Lippukunnanjohtajana aloittaa Kalle Toivonen, ohjelmajohtajana Anna Rajala, sihteerinä Jesse Heiskanen ja tiedotusvastaavana Seela Järvenpää. Rahastonhoitajana jatkaa Kaisa Niukkala ja pestijohtajana sekä lippukunnanjohtajan apulaisena Annika Salakoski. Lisäksi lippukunnan hallituksessa on Janna Rintamaa ja Laura Mäkinen.

Jäsenrekisterinhoitajana aloittaa Jarkko Järvenpää.

Viikkotoiminta jatkuu loppiaisen jälkeen viikolla 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *