Ryhmät

Tältä sivulta löydät viikkotoiminnan ryhmät, ryhmien kokoontumisajat ja ryhmien johtajat. Ikäkaudet on eroteltu välilehdille ja välilehden saat auki klikkaamalla ikäkautta.

Samoajat

Samoajat toimivat lippukunnassa pitkälti jo ryhmänjohtajina. Samoajille järjestetään kuitenkin myös omaa toimintaa esimerkiksi lippukuntien omilla leireillä. Hämeen partiopiirillä ja Suomen partiolaisilla on myös pelkästään samoajille suunnattuja tapahtumia ja leirejä. 

Samoajat osallistuvat lippukunnassa myös johtajiston kokouksiin ja he saavat olla päättämässä lippukuntaa koskevissa asioissa yhdessä muiden johtajien kanssa. 

Vaeltajat / Aikuiset

Vaeltajat/Aikuiset ovat iso osa partiota ja he pääsevät ohjaamaan viikkotoimintaa, järjestämään johtajiston kokouksia ja he ovat päättämässä lippukuntaa koskevia asioita yhdessä muiden jäsenten kanssa. Aikuisille ja muille johtajille järjestetään säännöllisesti myös johtajahuoltoa, esimerkiksi yhteisiä aktiviteetteja tai mökkiviikonloppuja. 

Aikuisena voit osallistua perheen pienimpien kanssa myös perhepartioon, leireille tai viikkotoimintaan.

Sinulla ei tarvitse olla partiotaustaa liittyäksesi aikuisena partioon. Tekemällä oppii ja vastuuta saa oman halun ja innostuksen mukaan.