Perhepartio Viipperä

MITÄ PERHEPARTIO TARKOITTAA?

Perhepartio on uusin partiomuoto, jossa alle kouluikäiset lapset pääsevät tutustumaan partioon yhdessä vanhempiensa kanssa. Perhepartiossa tehdään partiomaisia asioita, kuten liikutaan luonnossa, paistetaan vaahtokarkkeja nuotiolla ja harjoitellaan ensiapua perheen pienimmillekin sopivaan tyyliin. 

KUINKA USEIN PERHEPARTIOTA ON?

Perhepartio kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuussa, sunnuntaisin klo 10-12. Tapaamiskerroilla vietetään aikaa pääasiassa ulkona, mutta myös sisäaktiviteetteja voi olla. Tarkemmin tietoa tulevista perhepartiokerroista löydät hieman alempaa tai tapahtumakalenterista. Perhepartiota saa kokeilla kerran ilman velvoitetta jäsenyydestä. 

MITEN LIITYN JA MITÄ MAKSAA?

Perhepartiota harrastavan perheen yhden aikuisen jäsenen tulee liittyä joko Viinikan Sinityttöjen tai Viinikan Sinisten jäseneksi. Vuotuinen jäsenmaksu on n. 70 euroa.

Perhepartiota voi harrastaa myös esimerkiksi mummun tai vaarin kanssa tai vaikka kokoonpanoa vaihdellen, vaikka vain vanhempi olisikin maksanut jäsenmaksun. 
Jäseneksi liittyminen ei velvoita sinua vanhempana mihinkään muuhun, kuin perhepartion harrastamiseen. 

Liittyminen/yhteystiedot

Perhepartioon voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen Viinikan Sinisiin. Ilmoitathan tulostasi toimintaan myös perhepartion vastuuhenkilölle Essi Vuorenmaalle (p. 040 7472361)

Viipperän kalenteri 2022

Tähän päivittyy Viipperän tulevan kevään kokoontumiset.