Uusia johtajia kaivataan mukaan

Olisitko vanhempana kiinnostunut ryhmänjohtamisesta? Oletko kenties vanha partiolainen, joka haluaisi aloittaa harrastuksen uudestaan? Tai oletko muuten vaan partiosta kiinnostunut kansalainen, joka haluaisi mukaan partiotoimintaan?

Uusien ekaluokkalaisten (eli tänä syksynä koulunsa aloittavien) ryhmältä puuttuu johtajat. Ryhmä ei ala, mikäli ryhmälle ei löydy johtajia. Ryhmän kokoa voidaan säätää sen mukaan, millainen kokemus uusilla johtajilla on ryhmänvetämisestä. Pienelläkin porukalla päästään alkuun 🙂 Harrastuspäivään voit vaikuttaa itse. Lisäksi johtajaksi lupautuvan lapset ovat etusijalla ryhmään pääsemisessä.

Mukaan partiotoimintaan pääsee matalalla kynnyksellä ja lisäksi koulutusta sekä tukea ryhmänvetäjäksi on tarjolla muilta johtajilta ja partiopiiriltä sekä Suomen partiolaisilta. Partion jäsenmaksun maksaa johtaja itse (n. 70€/vuosi), mutta maksamme uusille johtajille esim. kouluttautumiskurssit.

Sudenpennuille löytyy valtavasti valmiita ohjelmapaketteja partio-ohjelmasta, joten tyhjästä ei tarvitse alkaa taikoa; https://partio-ohjelma.fi/sudenpennut. Lisäksi vanhoilta sudenpentujohtajilta saa apua toiminnan suunnitteluun.

Lisätietoa: https://www.partio.fi/tule-mukaan/harrastus-aikuiselle/

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä
lippukunnanjohtaja Uuno Niiranen, p. 045 133 7446
lippukunnanjohtajan apulainen Hanna Lempinen, p. 040 536 0996

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *