Jäsenyys

Partioon liitytään tekemällä jäsenhakemus valitsemaasi lippukuntaan. Viinikan Siniset on rekisteröity yhdistys, joten liityt samalla yhdistykseen. Tekemällä jäsenhakemuksen Viinikan Sinisiin, kuulut lisäksi Suomen partiolaisiin ja Hämeen partiopiiriin.

Partion jäsenmaksu (n. 72 euroa vuodessa) koostuu kolmesta osasta; Suomen partiolaisten jäsenmaksusta, Hämeen partiopiirin jäsenmaksusta ja Viinikan Sinisten omasta jäsenmaksusta. Jäsenmaksusta on myös mahdollista hakea vapautusta taloudellisiin syihin vedoten. Lippukunta ei näe näitä vapautuksia, vaan ne käsitellään Suomen partiolaisten toimesta. Jäsenmaksuvapautuksen hakemiseen löytyy erilliset ohjeet >täältä<

Mikäli perheessä on useampi jäsen, kaikki saman perheen alle 17-vuotiaat ovat 2-jäseniä ja heillä on hieman matalampi jäsenmaksu. Mikäli perheessä on 2-jäseniä, tarkastakaa, että jäsenyys on jäsenlaskulla oikein ja olkaa tarvittaessa yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan.

Jäsenhakemus

Pääset tekemään jäsenhakemuksen alla olevan linkin kautta. Otathan kuitenkin aina ennen hakemusta yhteyttä lippukuntaan!

Mikäli sinulla on jo huollettava partiossa ja haluat tehdä hakemuksen itsellesi tai muulle perheenjäsenelle, pystyt tekemään uuden jäsenhakemuksen suoraan asiointipalveluun kirjautumalla. 

Asiointipalvelu

Asiointipalvelussa partiolainen/huoltaja pystyy hallitsemaan huollettaviaan, omia tai huollettavan tietoja, näkemään lippukunnan tapahtumia, tekemään jäsenhakemuksia, näkemään jäsenlaskut jne.

Asiointipalveluun kirjaudutaan huoltajatunnuksilla.
Uuden jäsenhakemuksen pääset tekemään kohdasta
jäsenyys -> jäsenhakemus

Jäsenlaskutus

Jäsenlaskut lähetetään kerran vuodessa, loppuvuodesta, seuraavan vuoden jäsenyydelle. 

Syksyllä partioon liittyvälle tulee jäsenlasku parin viikon päästä liittymisestä ja se kattaa kuluvan syksyn ja seuraavan vuoden. Alkuvuodesta liittyvä saa laskun kuluvalle vuodelle parin viikon päästä liittymisestä. 

Leiri-ilmot

Tapahtumiin ja leireille ilmoittaudutaan helpoiten leiri- tai tapahtumamainoksessa olevan kuksa-linkin kautta. Linkki vie suoraan ilmoittautumislomakkeelle, jonne kirjaudutaan ensin huoltajatunnuksia käyttäen. Kuksa on Asiointipalvelun taustalla toimiva jäsenrekisteripalvelu. Tunnukset saattavat joskus hajota, jolloin kannattaa olla yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan.

Nuorisopassi

Viinikan Siniset on mukana Tampereen kaupungin Nuorisopassissa, lue lisää alta!

Kannatusjäsenyys

Viinikan Sinisissä on mahdollista olla myös mukana kannatusjäsenyyden muodossa

Apua

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä jäsenrekisterinhoitajaan:

Jarkko Järvenpää
jarkko.jarvenpaa@gmail.com
040 722 9656